Woensdag 23 december TienerVliegDag ‘Vliegen en Vliegverhalen op Seppe Airport’

Desktop3.jpg

Woensdag 23 december is het weer zoveer: Breda Aviation  (vroeger Seppe Air Service) houdt weer haar halfjaarlijkse Tienervliegdag. Ben je tussen de 10 en 17 jaar en wil je ervaren hoe het is om zelf een vliegtuig te besturen? Dat kan! Het programma bestaat na ontvangst om 10 uur uit een briefing, een rondleiding op het vliegveld en door het Vliegend Museum, ook uit een voorstelling van ‘De Droom eens te kunnen vliegen, mogelijk gemaakt door een Piper Cub’ bij een echte Cub en natuurlijk met een ervaren instructeur naast jou zelf, echt op de stoel van de piloot.
Meer informatie en opgeven bij Breda Aviation. Daar kan je ook foto’s bekijken van voorgaande TienerVliegDagen.

Van de voorstelling werd ook een prachtig boekje gemaakt, met het hele verhaal plus foto’s, met geestige tekeningen van Moniek Meinders. Het boekje is te bestellen bij uitgeverij Boekscout en kost € 13,95. Luk cadeautje als herinnering aan de dag of als je erbij jammer genoeg niet bij kan zijn maar wel wil weten hoe je droom eens te vliegen zou kunnen uitkomen.

REVIEWS TIENERVLIEGDAG
 

Tienervliegdag 7 mei 2015

Melissa: Het was echt een topdag! Het verhaal van Reint was interessant om te horen en op alle vragen was er een antwoord super fijn! Het vliegen was helemaal geweldig om te doen en mee te maken!   Ook de lunch was goed geregeld dus in een woord een top dag!

Tienervliegdag 19 februari 2015
Joyce en Venance: Hallo, het was een top dag. Een geweldige ervaring om zelf te vliegen. Ontvangst, uitleg, enthousiaste piloten, alles was top.  

Tienervliegdag 23 december 2014
Pjotr 12 jaar; Was een Superdag en wat kan Reint tof vertellen.

Ouders Jacco 10 jr. en Menno 13 jr: Onze twee zonen hebben genoten van de Tienervliegdag, een geweldige ervaring waarvan ze helemaal onder de indruk waren. Goed georganiseerd, kleine groepjes waardoor alles overzichtelijk was. Leuke en behulpzame mensen!

Tienervliegdag 29 april 2014

Fred Hartog:
Als opa ben ik dinsdag bij de tienervliegdag geweest. Mijn kleinzoons waren heel enthousiast. De manier waarop jullie die 21 kinderen binnen no time de lucht in hebben gekregen, was bewonderenswaardig. Het verhaal van Reint was voor mij ook heel leuk. Alle lof voor de goede organisatie.

Kevin, 15 jaar:
Ik vond het een geweldige ervaring, een hele leuke dag gehad, goed verzorgd, hele aardige piloten. Kortom gewoon Toppie!!

Frank, 14 jaar:
Het was een geweldige dag ondanks het slechte zicht. Zelf vliegen met een ervaren en gemotiveerde piloot was echt vet. De rondleiding in Het Vliegend Museum was erg interessant en het verhaal van Reint Laan was erg inspirerend. De verkeerstoren was ook erg leuk. Een echte aanrader!!!

 


Gepubliceerd op